Logo BekoDesign
Web - Apps - Online

Webdesign

We kunnen hier wel een heel mooi verhaal zetten waarom een website nodig is. Maar het is 2016, dat is nu wel duidelijk. Daarom beschrijven we hier hoe het proces, van het realiseren van een website, bij ons in zijn werk gaat.

Liever voorbeelden van projecten die door ons zijn uitgevoerd? Dat kan: bij onze klanten beschrijven we onze laatste projecten.


Idee & Vrijblijvende offerte

1. Idee & Vrijblijvende offerte

Elk project begint met een idee. In deze stap is het van belang op samen te kijken welke wensen er liggen en of deze wensen technisch realiseerbaar zijn.

De wensen worden opgenomen in een vrijblijvende offerte. Blijken er later toch nieuwe wensen te zijn? Dan kijken we natuurlijk naar een geschikte oplossing. We begrijpen immers dat flexibiliteit belangrijk is!

Concept & Bespreking

2. Concept & Bespreking

Nadat de wensen op een rij zijn gezet kan er worden begonnen met een conceptontwerp. Dit ontwerp wordt zo snel mogelijk besproken om mogelijke verwarring in een vroeg stadium te kunnen ontdekken.

Ontwerp & Voorbereiding

3. Ontwerp & Voorbereiding

Wanneer ook het conceptontwerp is goedgekeurd wordt er een visueel ontwerp gemaakt. Dit visuele ontwerp geeft een duidelijk beeld van het uiteindelijke product. Ontwerpen kunnen bestaan uit: logo(`s), huisstijl, promotiematerialen, apps en website(s).

Ondertussen worden technische zaken voorbereidt zodat de realisatie zo soepel mogelijk gaat lopen.

Realisatie & Feedback

4. Realisatie & Feedback

Misschien wel de belangrijkste stap, wij vinden het tenminste de leukste stap: het ontwikkelen van website zelf. In deze stap wordt het ontwerp omgezet in een technisch geheel. Binnen deze stap staat feedback en aanpassingen centraal. In deze stap hoort ook de live-gang thuis.

Statistieken & Updates

5. Statistieken & Updates

Na de live-gang wordt er gelijk gemonitord en geanalyseerd op welke manier de bezoekers gebruik maken van het product.

Het stellen van doelen is belangrijk, moeten er meer bezoekers komen? Moeten er meer inkomsten worden behaald uit advertenties? Of is het belangrijker dat het aantal bestellingen stijgen? Met (veiligheid)updates en updates met betrekking tot User Experience (UX) wordt de website steeds beter.

Innovatie

6. Innovatie

In deze extra stap wordt er beken aan de hand van de statistieken uit stap 5, nieuwe inzichten en/of nieuwe wensen. Aan de hand van deze informatie kunnen er stappen worden genomen om een volgende versie van de website op te leveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen