Logo BekoDesign
Web - Apps - Online

Over ons

Bij BekoDesign zien we graag mogelijkheden, mogelijkheden voor oplossingen en mogelijkheden voor vernieuwingen. Dit doen we al vanaf 2008 voor onze eigen projecten máár vooral bij de projecten voor onze klanten. Op elke klant zijn wij trots, iedere klant probeert wat te bereiken. Of het nu een bedrijf is of simpel het uitvoeren van een hobby, er is doorzettingsvermogen nodig om vooruit te komen. Wij ondersteunen daar maar al te graag bij, want samen kunnen we ervoor zorgen dat we met zijn allen vooruit gaan.

BekoDesign ontwikkelt websites en Android-, iOS- en Windowsapplicaties voor particulieren en MKB'ers. Met nadruk op contact en een persoonlijk, uniek ontwerp om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Door onze hobby te combineren met onze werkzaamheden kunnen we persoonlijke oplossingen bieden met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

"Kort gezegd is BekoDesign een betrouwbare partij waarbij elke klant telt. We zetten ons vol in voor elke klant en bieden liever persoonlijke oplossingen en maatwerk dan lopende band werk."

Bekijk onze laatste werkzaamheden of vraag een vrijblijvende offerte aan