Logo BekoDesign
Web - Apps - Online

Windows 10 Apps & Programma's

Klaar om een tegel te worden? Bij het relatief nieuwe besturingssysteem Windows 10 draait alles om tegeltjes. Tegels kunnen goed weergeven waar de app voor staat, maar kunnen ook live informatie geven.

Gebruik & User Interface

Windows 10 wordt gebruikt op de meeste laptops en pc's. Daarnaast draait Windows 10 ook op tablets en op mobiele telefoons. Apps zullen dus geschikt zijn voor een brede doelgroep, maar ook voor veel zakelijke gebruikers. De kracht van Windows 10 is het grote aantal apparaten waarop de apps kunnen draaien. Door de applicatie op een slimme manier op te bouwen is de app al snel geschikt voor alle schermformaten. Het grote aantal zakelijke gebruikers maakt het aantrekkelijk voor bedrijfsapplicaties. Maar ook het nog geringe aantal applicaties kan een kans zijn!

App & Realisatie

De mogelijkheden zijn beperkter dan iOS en Android, maar voor de meeste applicaties zorgt dit niet voor een belemmering. BekoDesign is in het bezit van een licentie om de Windows 10 apps te distribueren via de Microsoft Windows Store. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en grijp je kans met een nieuwe Windows 10 App!

Vrijblijvende offerte aanvragen of Liever eerst advies aanvragen?