Logo BekoDesign
Web - Apps - Online

Het besturingssysteem iOS draait op onder andere iPhones en iPads. Het besturingssysteem is inmiddels al niet meer onbekend en biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

Gebruik & User Interface

iOS is exclusief en draait alleen maar op apparaten die ontwikkeld zijn door Apple. Hierdoor draait iOS op een zeer beperkt aantal apparaten. Het besturingssysteem is daardoor erg geoptimaliseerd en draait over het algemeen soepel op de apparaten. Dit samen met de hogere aanschafprijs dan alternatieve apparaten heeft er voor gezorgd dat de gebruikers 'verwend' zijn geraakt. De verwachting van een applicatie is dat deze altijd doet wat de gebruiker verwacht. Dit zorgt ervoor dat het bepalen van een goede User Interface voor een iOS applicatie extra belangrijk is,want dat verhoogd immers de kans dat de gebruiker de applicatie niet verwijderd!

App & Realisatie

Apple laat ontwikkelaars redelijk vrij in het ontwikkelen van iOS apps en breidt de mogelijkheden nog steeds uit met iedere update. BekoDesign is in het bezit van een ontwikkellaarslicentie van iTunes, waardoor we de applicaties kunnen publiceren in de App Store. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wellicht kunnen we helpen bij de ontwikkeling van een iOS app. We staan graag voor je, of je organisatie, klaar!

Vrijblijvende offerte aanvragen of Liever eerst advies aanvragen?