Logo BekoDesign
Web - Apps - Online

Android applicaties

Het meest gebruikte platform voor telefoons, er is geen ontkennen aan, is Android. Een grote speler op het gebied van smartphones en tablets. De eigenaar van Android is Google, het besturingssysteem is open source en dat betekend goedkoop en eenvoudig inzetbaar. Het aantal verschillende apparaten is daardoor enorm.

Gebruik & User Interface

Android wordt gebruikt door vrijwel elke doelgroep en zijn gewend aan veel vrijheid. Instellingen zijn Android gebruikers dol op en het liefst zien ze nieuwe functionaliteiten bij elke update. Het grote aantal verschillende apparaten maakt het noodzakelijk dat de applicatie regelmatig wordt ge├╝pdatet. Voor de User Interface maakt Google de laatste jaren gebruik van Material Design, een principe waarbij elk onderdeel dus een knop, een balk of een achtergrond een stuk materiaal is met een eigen schaduw. Door het gebruik van felle kleuren vallen de apps meestal goed op. Apps die Material Design gebruiken zijn voor de Android gebruikers vaak eenvoudig in gebruik. Zeker een aanraden!

App & Realisatie

Apps voor Android ontwikkelen en testen duurt over het algemeen iets langer dan iOS apps of Windows 10 applicaties. Wel biedt Android veruit de meeste mogelijkheden en zijn er niet snel beperkingen in het systeem. Het ontwikkelen in fases is zeker een aanraden. BekoDesign is in het bezit van een licentie voor het distribueren van de applicaties via de Google Play Store waardoor de applicatie gelijk is te installeren. Android is een grote speler om het gebied van apps, vraag direct een vrijblijvende offerte aan zodat we kunnen beginnen!

Vrijblijvende offerte aanvragen of Liever eerst advies aanvragen?